αLтıη яüуαм
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
αLтıη яüуαм

*En Eglenceli Forum Sitesine Hoşgeldiniz*

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kim öLdürdü Bu Adamı (:

3 posters
YazarMesaj
b0fuduq(:
Admin
b0fuduq(:

Kim öLdürdü Bu Adamı (: Empty
MesajKonu: Kim öLdürdü Bu Adamı (:   Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 3:34 pm

Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_rr Büyük bir malikanede yaşayan çok zengin ve varlıklı bir adam saat 12:00 12:30 arasında yağmurlu bi havada malikanesinde öldürülüyor ve o öldürüldüğünde evde aşçı, karısı, oğlu, bahçivan, hizmetci ve şoförü vardı. Hakimin karşısına cıkıyor bunlar ve şu ifadeleri veriyorlar;

Aşçı : ben o saatte öğle yemeği için yemek hazırlıyordum ve kimin yaptığını göremedim diyor ve oturuyor.

Karısı : öğle yemeği için kıyafetimi değiştirmeye gittiğimde sadece eşimin son çığlıklarını duyabildim dedi.

Bahçivan : Beyfendinin öldüğü saatte dışarda yani bahçedeydim beyfendinin emri üzerine solmak üzere olan çiçekleri suluyordum ..

Oğlu : Gece geç saatlere kadar dışardaydım sabaha doğru eve geldim ve yattım babamın cığlıklarına uyandım.

Şoförü : Beyfendinin öğle yemeğinden sonra randevusu olduğu için arabayı hazırlıyordum.

Hizmetci : Çok büyük bir malikane olduğu için günümün büyük bir bölümü temizlikle geçiyor beyfendinin ödlüğü saatte bir alt kattaki odayı temizliyordum ve sadece çığlıkları duyabildim ..

Burada bu adamı kimin öldürdüğünü ve nasıl buLduğunuzu söyleyebiLir misiniz ¿
https://altinruyam.1talk.net
PrensesciK
Admin
PrensesciK

MesajKonu: Geri: Kim öLdürdü Bu Adamı (:   Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 8:14 pm

zekam yukk ki buliim(:
^^FiRlama^^
Admin
^^FiRlama^^

MesajKonu: Geri: Kim öLdürdü Bu Adamı (:   Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 9:36 pm

Bu gecer 12 mi :D lol!
b0fuduq(:
Admin
b0fuduq(:

MesajKonu: Geri: Kim öLdürdü Bu Adamı (:   Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 11:15 pm

Bahçivanmış arkadaşLar :D
https://altinruyam.1talk.net
^^FiRlama^^
Admin
^^FiRlama^^

MesajKonu: Geri: Kim öLdürdü Bu Adamı (:   Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_minitimeSalı Eyl. 15, 2009 11:16 pm

:D :)
PrensesciK
Admin
PrensesciK

MesajKonu: Geri: Kim öLdürdü Bu Adamı (:   Kim öLdürdü Bu Adamı (: Icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 1:16 pm

pis bahçıvann(:

Kim öLdürdü Bu Adamı (:
1 sayfadaki 1 sayfası